пятница, 8 февраля 2013 г.

твір-характеристика улюбленого персонажа за повістю мауглі

    До 105-рччя вд дня народження росйського прозака Аркадя Гайдара

    Презентаця розповда про найвдомшого домовика Кузьку, якого вигадала росйська письменниця Тетяна Олександрова. Чудов люстрац з книжок, фрагменти мультфльмв допоможуть Вам краще уявити образ бешкетника Кузьки та познайомитись з яскравим слов янським фольклором.

    До 80-рччя вд дня народження росйсько письменниц, художниц-люстратора Тетяни Олександрово

PPPPPЦя презентаця вдкри вам одного Pз найславетнших письменникв Англ -Ред ярда Кплнга. PВи пригадате дивовижн пригоди Маугл та химерно кшки, яка гуляла, як сама соб знала , чемного й допитливого слоненя, якого пдступний крокодил ухопив за носа  перетворив на довгий хобот та багато нших пригод тварин. PТакож познайомитесь з екранзацю творчост Кплнга.

PPPPPКазки, як вони збрали, здобули величезну славу, х читають тепер майже усма мовами свту. Ви познайомитесь з найбльш вдомими творами такими, як «Хлопчик мзинчик», Блоснжка  см гномв», «Бременськ вуличн музиканти» та ншими. А також пограте в лтературну гру по мотивах казок братв Грмм.

PPPPPЦя презентаця буде цкава всм, хто любить пригоди  тамниц, тому що мова пде про найулюбленших казкарв ґвропи - братв Грмм.

PPPPPА от цкаво, чи знате ви, де знаходиться Pзагадкова крана Небуландя? Н? Тод ми запрошумо Вас послухати дивовижну сторя про Птера Пена, хлопчика, що вмв лтати. Ви потрапите в загадкове мсто, яке населяють загублен дти, фе та прати.

PPPPPПоринути в дивовижний свт казки ви зможетеP переглянувшиP презентацю про датського казкаря - Ганса Крстана Андерсена. PВи познайомитесь з казками, як стали Pподарунком для дтей усього свту. Презентаця мститьP багато цкаво нформац про життя та творчсть письменника. А пригадати Pдивовижн пригоди геров PАндерсена вам допоможе вкторина «Впзнай казку» та мультфльми за мотивами його казок.

Ганс Крстан Андерсен

Будумо замок добрих чарвникв ґвропи

Державн закупвл

Сторнка для дтей

¶нтернет-ресурси

Сторнка методиста

Слухамо "Веселку"

Конкурси, проекти

Нов надходження

Перодичн видання

Кразнавча сторнка

Будумо замок добрих чарвникв ґвропи

Комментариев нет:

Отправить комментарий